Voor alle kaartspellen van Blackjack spelen tot het spel Schnapsen altijd een mooie bonus
Hartenjagen

Hartenjagen is een populair kaartspel dat door 4 spelers gespeeld wordt. Iedere speler is op zichzelf aangewezen en speelt dus voor zichzelf. Bij Hartenjagen is het de bedoeling om zo min mogelijk harten te slaan evenals de schoppendame die ook niet geslagen mag worden.

Online Hartenjagen bij Stargames

Bij de eerste, tweede en derde speelronde van een spel kiezen alle spelers drie van hun gekregen kaarten die ze in volgorde aan een tegenstander moeten doorgeven.

Een speler de klavertwee ontvangt, zal deze kaart als eerste moeten spelen. Een schoppendame mag niet in de eerste speelronde gespeeld worden.
Bij Hartenjagen bestaat er geen troef en ook moeten de spelers kleur bekennen. Als iedere speler aan de beurt geweest is, zal de slag gaan naar de speler die de hoogste kaart gespeeld heeft die ook de kleur van de kaart heeft die als eerste werd gespeeld.

Een speler ontvangt voor iedere geslagen hartenkaart een strafpunt en voor een geslagen schoppendame zal men 13 strafpunten ontvangen. Een spel hartenjagen eindigt zodra er een speler gewonnen heeft. Zodra er een speler het aantal punten bereikt heeft dat voor het spel afgesproken werd,dan is de speler die de minste punten op dat moment heeft de winnaar. Er zal nog een ronde gespeeld moeten worden als spelers gelijk eindigen of een speler een foutloze ronde speelde.


Hartenjagen is een heel populair online kaartspel dat u via deze website kan spelen. Iedereen die een account aanmaakt krijgt 100 euro gratis om Hartenjagen voor echt geld te proberen. U zult dan vele Hartenjagen fans vanuit de hele wereld treffen die het allemaal tegen elkaar opnemen.

Wil je een leuk kaartspel leren spelen? Speel dan nu Hartenjagen en maak vandaag nog een account aan. Die 100 euro aan bonus wil je toch ook hebben? Je kunt dan namelijk direct aan de slag om de kaarten met echt geld. Je hoeft zelf nog niet te investeren maar je kunt er eerst naar kijken of dat je het spel leuk vindt. Er zijn dag en nacht mensen aan het hartenjagen, je bent dus nooit alleen om dit spel te spelen. Dit zorgt voor meer gezelligheid en de winstkansen worden ook vergroot.  Meld je daarom nu aan en probeer een spelletje Hartenjagen!

Online Klaverjassen

 


Copyright Online kaart spelen